De bestelde producten worden in een verpakking verzonden of bezorgd naar het opgegeven adres. Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Normaal gesproken is de levering van beddengoed, indien voor 13.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Voor bestellingen op maat gemaakt zoals boxsprings, matrassen, toppers en dergelijken stemmen wij een bezorgdatum met u af. Wij streven naar levering binnen 1 a 2 weken.Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via info@droom-wereld.nl of het contactformulier.

Levering

Iedere bestelling van beddengoed welke op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 13:00 uur wordt geplaatst en betaald, wordt dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat je in principe de bestelling de volgende werkdag al op het door jouw opgegeven adres kunt verwachten! Ben je niet thuis wanneer de bestelling wordt geleverd? Dan krijg je een niet-thuis-bericht van de bezorger. Op dit bericht lees je wat je kunt doen om je pakket alsnog in ontvangst te nemen.

Bedenktijd

Is het product niet wat je ervan verwacht had? Geen probleem. Alle bij ons bestelde producten mogen, mits ongeopend, niet gebruikt en in originele verpakking, binnen 14 dagen geretourneerd worden. Meld het via de retourpagina.